.

Tuesday, 14 October 2014

Testimoni Basic H: Bukan sekadar Pencuci Biasa!!!



Testimoni Basic H: Bukan sekadar Pencuci Biasa!!!

Teruja!!!

Assalamualaikum..... Hai semua.... Bangun pagi-pagi tadi Kak Tun terus masuk dapur... Tak sabar nak basuh puting botol susu anak asuhan... Ya Allah... kalau tengok puting botolnya tu, memang geli sangat. Bukan setakat lekat sisa susu malah fah samapai tahap berkerak kuning dan ada juga dah jadi hitam!!

Geli kan? Tapi tak mengapa. Kak Tun dah buat eksperimen dengan Basic H ni. Malam tadi Kak tun rendamkan puting botol susu tu dengan beberapa titis Basic H. Kiranya kita rendam semalaman lah. 

Ini gambar sebelum Kak Tun rendam tu...

Kotor kan???? 

Ini yang selepas Kak Tun cuci pagi tadi...

Ok kan??? Nampak macam baru beli jer... hihihi

Apa kandungan bahan dalam basic H ni?


Basic H ni hanya ekstrak kelapa dan jagung sahaja. Tiada bahan kimia.

Jom lihat testimoni lain tentang basic H ni>>

Nak cuba Basic H ni???
Jom order sendiri di sini>>> Order Basic H

Kalau tak nak order sendiri, boleh hubungi Kak Tun di 012-3789284.

Chop!!!
Ada cara untuk dapatkan harga yang lebih murah. Hanya Daftar Sebagai Ahli dan anda boleh dapatkan harga yang lebih murah dari pasaran. Jom mendaftar hari ini. Banyak manfaatnya...


Anda mungkin meminati:-




**This statements have not been evaluate by the food & drugs administration. these product are not intended to diagnose,treat, cure or prevent any disease** 

 BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK 
BOLEH HUBUNGI SAYA PUAN NURSIMATUN MD YUSOF
 012-3789284 (CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM) 
FB PAGE:- MAMA GOJES SHOPPE
 EMAIL:- nursimatun@gmail.com

6 comments:

  1. menarik sgt kan, sy dah jadikan Basic H pencuci utama kt rumah ni.

    Untuk bacaan wanita dan bakal ibu -->> GANGGUAN EMOSI SELEPAS BERSALIN

    ReplyDelete
  2. wow. impressive.

    saya pakai basic h ini utk basuh baju & wt mandi kalau hostel xde sabun. hehe. best! tak mengeringkan kulit & jimat sbb highly concentrated.

    ReplyDelete
  3. pencuci wajib utk rumah saya dan ketika travel...
    memang tak rugi sbb super mutipurpose

    Hari Gaji Shaklee

    ReplyDelete
  4. basic H mmg terbaik..saya pun suka gunakan..

    Anda tercari-cari penjagaan muka yang bersesuai???
    Jom Cuba >>> Serlahkanlah Kecantikan Anda Dengan Nutriwhite

    ReplyDelete