.

Thursday, 7 August 2014

Khasiat Lecithin Shaklee

Khasiat dan kebaikan lecithin

Assalamualaikum.... 

Ramai di kalangan kita hari ini yang teringin nak dapatkan berat badan yang ideal terutamanya kaum hawa. Namun begitu ada juga di kalangan pembeli saya yang terdiri daripada kaum lelaki. 

Mereka yang mempunyai berat badan berlebihan selalunya mempunyai kesukaran untuk aktiviti fizikal. Oleh itu mereka di sarankan agar mengambil vitamin2 yang boleh membantu untuk menurunkan berat badan. 

Antara vitamin yang boleh membantu ialah Lecithin. Lecithin mempunyai khasiat yang pelbagai. Khasiat lecithin shaklee ini tidak terhad kepada membakar lemak semata2. Ia juga mempunyai khasiat2 lain seperti dalam entri saya ini.... >>>Khasiat Lecithin

Lecithin Shaklee di ekstrak dari kacang soya organik bukan -GMO. Setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80g kolin & 48mg inositol. Lecithin yang di rembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, fosforus & lemak tak tepu..

siapa perlukan lecithin shaklee
Khasiat lecithin shaklee ini sangat besar impaknya untuk tubuh badan kita. Bukan hanya mampu menurunkan berat badan malah lebih dari itu. Jika kita mengamalkan pengambilah lecithin secara konsisten, khasiat lecithin itu akan kita peroleh untuk tempoh jangka masa panjang. lecithin shaklee adalah supplement  & ia bukanlah ubat yang boleh menyembuhkan secara cepat.**This statements have not been evaluate by the food & drugs administration. these product are not intended to diagnose,terat, cure or prevent any disease** BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK BOLEH HUBUNGI SAYA PUAN NURSIMATUN MD YUSOF 012-3789284 (CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM) FB PAGE:- MAMA GOJES SHOPPE EMAIL:- nursimatun@gmail.com

0 comments:

Post a Comment