.

Monday, 18 August 2014

Khasiat B-Complex Shaklee
Mengapa kita perlu mengambil B Complex Shaklee berbanding jenama lain???


Para saintis Shaklee telah mencipta asid folik secara semulajadi yang pertama di dunia dengan kadar serapan (bioavailability) yang sangat tinggi & berkualiti. Ini kerana, asid folik yang semulajadi tidak mudah di serap oleh tubuh & hampir 99% asid folik yang terdapat dalam pasaran bersifat sintetik. 

Khasiat B Complex Shaklee memang tidak boleh di sangkal lagi. B Complex Shaklee mengandungi 8 komponen penting Vitamin B termasuklah 100% bioyin & asid folik. Kesemua 8 komponen ini perlu ada Vitamin B Complex untuk mendapatkan keseimbangan & keberkesanan yang sempurna.

kelebihan @ kekurangan akan menyebabkan ketidakseimbangan vitamin B dalam tubuh. Vitamin B adalah vitamin larut-air. Sebarang lebihan tidak akan di simpan sebaliknya akan di singkirkan melalui sistem pencernaan. Oleh itu, adalah sangat penting untuk kita mengambil Vitamin B Complex setiap hari. 

Shaklee B Complex will not cause rosary fungus or infected active yeast bacteria like B complex extract from beer yeast.Khasiat B Complex Shaklee

1. Menukar makanan kepada tenaga
2. Melawan tekanan
3. membantu tumbesaran
4. membaiki masalah kulit kepala
5. baik untuk mata
6. Mencegah anemia
7. Meredakan senggugut
8. Mencegah perlcche (kerekahan mulut)
9. Detoksifikasi (meredakan alahan)**This statements have not been evaluate by the food & drugs administration. these product are not intended to diagnose,terat, cure or prevent any disease**
BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK
 BOLEH HUBUNGI SAYA PUAN NURSIMATUN MD YUSOF
 012-3789284 (CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM)
 FB PAGE:- MAMA GOJES SHOPPE
 EMAIL:- nursimatun@gmail.com

0 comments:

Post a Comment