.

Saturday, 28 June 2014

Peppermint Ginger Shaklee


Mengapa perlu memilih Peppermint Ginger Shaklee?

Setiap makanan tambahan yang kita ambil, seharusnya kita kaji & teliti terlebih dahulu khasiatnya. Jika ia adalah yang terbaik, jadi kita tidak perlu teragak2 untuk mengamalkannya kan?

Peppermint ginger shaklee mengandungi daun pudina, halia,adas & cekur manis

Di bawah ini saya senarai manfaat utama yang terdapat di dalam peppermint ginger yang menyebabkan anda mesti mengambinya sebagai makanan tambahan pilihan..

Manfaat Peppermint Ginger
1. [PUDINA]~ Dapat melegakan otot perut. ia mempunyai kesan penenang. Dapat membantu dalam penghadaman, mabuk laut & darat, membantu melegakan gastrik, pedih ulu hati & cirit birit. Ia juga dapat melegakan kesan sampingan seperti muntah & kehilangan selera makan yang timbul akibat kesan dari rawatan kemoterapi. perasaan sejuk dari daun pudina dapat membantu memelihara pemikiran yang jelas & sentiasa fokus

2. [HALIA]~ Dapat merangsang rembesan enzim salvia untuk pencernaan makanan. Ia melegakan ketidakselesaan perut & usus, sakit haid, loya & mual angin ketika mengandung, selepas melahirkan anak (semasa berpantang)

3. [POKOK ADAS]~ Untuk menghilangkan perut kembung, sakit perut, melegakan gejala flu & membantu masalah alergi pada saluran usus. 

4. [CEKUR MANIS]~ Untuk melegakan masalah pencernaan & gejala kesakitan haid, batuk & kahak. Merangsang rembesan jus gastrik untuk pencernaan, menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit biasa, melegakan habadi musim panas & lembap, memberi peredaran tenaga di dalam badan & lembut pada perut**This statements have not been evaluate by the food & drugs administration. these product are not intended to diagnose,terat, cure or prevent any disease**
 BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK
 BOLEH HUBUNGI SAYA PUAN NURSIMATUN MD YUSOF
012-3789284 (CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM)
 FB PAGE:- MAMA GOJES SHOPPE
EMAIL:- nursimatun@gmail.com

0 comments:

Post a Comment