.

Saturday, 22 November 2014

Segmen Blogwalking Sampai Penat!


Menarik tak tajuk entri ni??? Macam best je... Betul tak...? Kak Tun dapat tahu pasal hal ni pun melalui entri seorang CikVita. Rupanya ada blogger wanita yang anjurkan "Segmen Blogwalking Sampai Penat" ni.. Bagus kan idea ni.. 

Segmen Blogwalking Sampai Penat!

Sebelum ni pun Kak Tun ada juga mengajak rakan-rakan untuk blogwalking sesama kami.. Sekurang-kurangnya boleh membantu menaikkan trafik blog masing-masing kan...

Untuk mengetahui syarat-syarat nak join segmen ni, anda boleh lawat blog Anis Nadhilah ni ye.

Benda yang baik haruslah di kongsi bersama. Betul tak kawan-kawan?




 BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK
 HUBUNGI SAYA:- NURSIMATUN MD YUSOF
 CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM:- 012-3789284
FB PAGE:- MAMA GOJES SHOPPE
EMAIL:- nursimatun@gmail.com
Shaklee ID :- 1091465
Shaklee Produk (M) Sdn Bhd [381287-T]

19 comments:

  1. Tak pernah cuba pun lg..selalu tgk blogher anjurkan segmen mcm ni

    UBATI MIGRAIN TANPA UBAT

    ReplyDelete
  2. Satu benda yang baru dan menarik untuk dicuba.

    ReplyDelete
  3. Aritu saya dah join satu..yg ni belum try lagi..

    Idea Kabinet Dapur

    ReplyDelete
  4. Bagus jugakkan kalau ada segmen blogwalking macam ni...nak join jugaklah.

    kelebihan kacang soya

    ReplyDelete
  5. Memang best blogwalking ni..boleh naikkan lagi rating blog kita. Jom berbligwalking.

    tkarnival upin ipin Picc Putrajaya 2014 semakin meriah

    ReplyDelete
  6. Ramainya dah join segmen ni. Teringin pula nak join. Bila tarikh tutup?

    ReplyDelete
  7. Selama nie tak pernah berblogwalking macam ni. Hari2. Rasa syok woo!! Traffic semakin meningkat. Hoyeaahh!!

    JommSihatDanCantik -> JAWAPAN KEPADA SEBUAH KEHIDUPAN YANG LEBIH BERMAKNA

    ReplyDelete
  8. Join segmen macam ni salah satu Cara nak naikkan trafik blog.. Mmg terbaik..
    Tips Atasi Kulit Kering

    ReplyDelete
  9. Terbaik. Aju pun sudah join Segmen ini. Jom tambah ilmu di blog Aju@VitaSyopz Memulakan Perniagaan Tanpa Modal

    ReplyDelete
  10. Tertarik jugak untuk join sekali...tq for sharing!!!

    ReplyDelete
  11. Memang best blogwalking. Dapat ilmu + kawan baru :-)
    Jom Cari Duit Lebih

    ReplyDelete
  12. Memang lebam Blogwalking gini nak kalau line slow

    Idam IPad Air 2

    ReplyDelete
  13. Best blogwalking nih.. banyak ilmu yg kita leh dapat.

    ReplyDelete