.

Thursday, 6 November 2014

Cawangan Shaklee Seluruh Malaysia

Assalamualaikum semua pembaca...


Bagi mereka yang sememangnya peminat tegar produk Shaklee, pasti anda memerlukan maklumat mengenai cawangan-cawangan Shaklee yang berhampiran dengan tempat tinggal anda kan? Ini adalah untuk memudahkan anda mendapatkan produk Shaklee dengan mudah dan cepat tanpa perlu khidmat pengeposan. Di bawah ini saya lampirkan senarai cawangan Shaklee yang terdapat di seluruh Malaysia.

HQ Shaklee di Pinnacle


Ibu pejabat Shaklee Malaysia

Shaklee Product (M) Sdn Bhd
Level 9, The Pinnacle,
Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya,
Selangor.

Tel: 03-56223188
Fax: 03-56223099

Waktu operasi: Isnin-sabtu
Masa: 10 am-7 pm

Cawangan-cawangan Shaklee


Kuala Lumpur

No. 32, Jalan Rampai Maju 3,
Taman Sri Rampai,
53300 Kuala Lumpur.

Tel: 03-41421067
Fax: 03-41421027

Waktu operasi: Isnin-sabtu(pertama & ketiga)
Masa: 10 am-7 pm

Penang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6,
Pusat Komersial Sunway Perdana, 
13700 Seberang Jaya,
Pulau Pinang.

Tel: 04-3838261
Fax: 04-3838560

Waktu operasi: Isnin-sabtu(pertama& ketiga)
Masa: 10 am-7 pm


Perak

32, Medan Istana , Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh, Perak.

Tel: 05-2418263
Fax: 05-2418263

Waktu operasi: Isnin- sabtu(pertama & ketiga)
Masa: 10 am-7 pm


Johor

14, Jalan Molek 1/10, 
Taman Molek, 81100
Johor Bahru, Johor.

Tel: 07-3525188
Fax: 07-3524188

Waktu operasi: Isnin-sabtu(pertama & ketiga)
Masa: 10 am-7 pm

Kelantan

19, Section 25, Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra, 
15200 Kota Bhar, Kelantan.

Tel: 09-7478688
Fax: 09-7477711

Waktu operasi: Ahad-khamis & sabtu(pertama & ketiga)
Masa: 10 am-7 pm

Sabah

Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu, Sabah.

Tel: 088-393848
Fax: 088-393851

Waktu operasi: Isnin-sabtu(pertama & ketiga)
Masa: 10 am-7 pm

























25 comments:

  1. Nak mudah lagi boleh oder click2 je..ataupun dapatkan shaklee dari saya COD perak..saya pengedar shaklee perak

    ReplyDelete
  2. Senang dan mudah untuk kita order..semuanya dihujun jari saja.

    ReplyDelete
  3. Memandangkan tiada branch di Kuala Terengganu, yang paling dekat adalah di Kota Bharu, jadi kalau anda nak dapatkan produk Shaklee di Kuala Terengganu, boleh hubungi saya okeh.

    ANAK TAK NAK MAKAN NASI; SIHAT KE TAK?

    ReplyDelete
  4. Info bagus ni.. saya pun x alert dgn branch.. tau HQ je.. tq..

    Baca ni jom --> MUDAHNYA BANGUN AWAL PAGI DENGAN OSTEMATRIX & ALFALFA SHAKLEE

    ReplyDelete
  5. kalau ada kekangan masa dan jarak boleh order secara online je atau hubungi mana2 pengedar kegemaran anda. lebih mudah dan ringkas.
    Ketahui 10 Sebab Kenapa Patut Beri Anak Meal Shakes

    ReplyDelete
  6. Untung nya Kak Tun. Saya tak pernah pergi lagi HQ Shaklee atau Branch. Tapi syukur boleh order online dah skrg, kalau dulu... kena isi form bagai.. hehe

    Jom Baca: Cara nak buat anak dapat khasiat ikan

    ReplyDelete
  7. Saya lebih suka ker branch dari beli online

    Manfaat Omega 3

    ReplyDelete
  8. kak siti lebih suka pegi branch sebab dekat dengan rumah sambil jalan-jalan kat bandar ipoh.

    Kurma Dan Kismis Atasi Alahan

    ReplyDelete
  9. untugnya sapa yang dok dekat cawangan shaklee, rumah saya di Kedah branch paling dekat pun dekat seberang jaya je. kebanyakan order online je..click2 barang sampai depan rumah =)
    Supplement vs Ubat: Pilihan di Tangan Anda!

    ReplyDelete
  10. bestkan saper2 duk area hq..bleh walk in jer..terus dapat barang..
    jom baca:Rawat Jantung Secara Sihat

    ReplyDelete
  11. Best nyer kalau twmpat tinggal kita berhampiran Hq kan...harap-harap suatu hari nanti HQ akan ada kat Raeang atau Tanjung malim...hihihi
    Dilema Senggugut Bakal Pengantin

    ReplyDelete
  12. minggu depean nak menuntut ilmu lagi kat HQ, best la situ besar, selesa. anak2 pun boleh bawak sebab ada tempat main sekali. mesra anak-anak jugak ni tau. tak risau dah semua ada, nak bertapa kat situ sehari suntuk pun takpe:)

    ReplyDelete
  13. Saya suka pergi HQ Shaklee..Apatah lagi anak saya..Tentunya taman permainan tu yang jadi daya penarik dia. So, saya boleh shopping supplement Shaklee dengan amannya..hehe.

    Jemput baca sini>> Jana Pendapatan dengan Shaklee Bantu Tampung Beban Suami yang Makin Meningkat Kos Sara Hidup Kini

    ReplyDelete
  14. Hq shaklee mmg best, kak kiah belum kesempatan lagi nak jejak kaki ke hq, selalu klik2 je, area petaling jaya,temerloh mentakab nak COD shaklee blh Pm kak kiah ok :) http://cahayaummurizqi.blogspot.com/2014/10/pengedar-shaklee-kawasan-taman-dato.html

    ReplyDelete

  15. Tak pernah juga pergi HQ..selalu klik-klik je..tak larat nak angkat berat-berat..tunggu je abg kurier sampai..org nogori boleh lah calling-calling kita nak COD vitamin.

    Tak cukup tidur sebab makan

    ReplyDelete
  16. dulu masa hq dekat empire subang selalu pergi..skrg dh tkar kat pinnacle tak pernah pergi lagi..Insyaallah satu hari nanti pergi kat nak amik aura..huhu..skrg ni just order online je sng skit..

    Jom dapatkan set berpantang Shaklee

    ReplyDelete
  17. Boleh dapatkan dengan saya di pasir gudang jika sukar utk ke branch

    makanan untuk anak cerdik

    ReplyDelete
  18. Teringin nak jejak kaki ke HQ nie..harap ada rezeki nak ke HQ lepas nie..hehe

    CARA ATASI DEMAM DENGAN CEPAT

    ReplyDelete
  19. Selalu nak dapatkan barang saya terus ke HQ. Mudah, cepat dan tempatnya pun menarik hingga buat saya tertarik nak ke sana

    Bantu anak dapat keputusan cemerlang dengan Minyak...

    ReplyDelete