.

Friday, 5 December 2014

Pengedar Shaklee Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kampung Datok Keramat

Assalamualaikum... Hai semua..

Anda sememangnya peminat tegar produk Shaklee?? Akak ada berita baik untuk anda tau..!!

Bagi anda yang berada di sekitar kawasan Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kampung Datok Keramat, boleh lah menghubungi akak untuk mendapatkan produk pilihan anda.

Khidmat penghantaran terus ke tangan anda tanpa cas pengeposan. Best kan? Jimat duit pos.

Tak perlu susah-susah ke cawangan atau HQ Shaklee kerana saya akan menghantar terus ke tangan anda..

Anda bukan sahaja dapat menjimatkan duit pengeposan tetapi turut mendapat keistimewaan konsultasi dari saya..

In shaa Allah saya akan berikan servis terbaik untuk anda yang memerlukan..

Antara set-set yang sentiasa menjadi pilihan ialah:-

1. Set turunkan berat badan
2. Set subur
3. Set hamil
4. Set buasir
5. Set resdung
6. Set berpantang
7. Set diabetes
8. Set darah tinggi
9. Set kulit cantik
10. Set anak pintar


Jom dapatkan stok vitamin anda daripada saya sekarang!!

Jangan tunggu lagi...!!!



**This statements have not been evaluate by the food & drugs administration. these product are not intended to diagnose,treat, cure or prevent any disease** 


Sila hubungi saya untuk mendapatkan produk shaklee pilihan anda
Puan Nursimatun Md Yusof
012-3789284
ID No:- 1091465
Page:- Mama Gojes Shoppe
Email:- nursimatun@gmail.com




14 comments:

  1. Waahhh...best nyer shaklee kan boleh hantar terus kerumah. Memnag best service kak tun ni...kaalu anda tak percaya...boleh hubungi kak tun segera yer....



    Beberapa Hal Yang Sering Terlupa Apabila Hndak Melancong

    ReplyDelete
  2. yang berdekatan dengan kawasan yang kak tun sebutkan, boleh terus menghubunginya ye...

    PERLUKAH MENGAMBIL VITAMIN C SHAKLEE?

    ReplyDelete
  3. Kawasan sekitar kak tun tu boleh dapatkan harga best supplement dengan konsultasi terbaik dr kak tun.jimat duit pos dan boleh dihantar kat dpan pintu umahh je.

    ReplyDelete
  4. Mudahnye nk dptkn shaklee... di area wangsa maju boleh dptkn dgn k.tun

    ReplyDelete
  5. Semuanya dihujung jari. Klik2..dah ada jawapan

    JommSihatDanCantik -> VITAMIN C DAN BIOFLAVONOIDS

    ReplyDelete
  6. dapatkan produk berserta konsultasi daripada pengedar yang bertauliah dan boleh memberi servis terbaik seperti tuan blog ni..rugi kalau beli kat orang lain tapi tak dapat konsultasi eksklusif

    ReplyDelete
  7. Dapatkan segera dari kak tun...servis tip top!!!

    ReplyDelete
  8. Memang best bila vitamin dihantar terus ke tangan kita, dapat consultasi face to face lagi.
    Bagi yang berada di Semenyih, bolehlah dapatkan dari saya.
    Pengedar Shaklee Semenyih 

    ReplyDelete
  9. Wah terbaik lah cik tun...bagi yang berada berdekatan dengan cik tun tu bolehlah hubungi cik tun terus ya...

    set kurus ibu menyusu terbaik dari shaklee

    ReplyDelete
  10. Semudah abc jer nak order shaklee nie.semua yer dihujung jari..br saya tahu kawasan keramat pun ada sid shaklee

    ReplyDelete