.

Monday, 5 May 2014

PETUA UNTUK DAPAT ANAK LELAKI @ PEREMPUAN




Assalamualaikum & salam sejahtera semua...

Pasti ramai di kalangan kita yang nak tahu petua untuk dapatkan jantina anak yang bakal di lahirkan. Betul tak???
Pada saya tak kisah lelaki @ perempuan kerana saya dah dapat kedua2nya tetapi bagi mereka yang belum dapat sepasang tu, memang ternanti2 petua yang hebat kan???

Jom kita bongkar cara nak dapatkan anak lelaki @ perempuan ni....



Untuk merancang jantina anak, kita boleh  membuat pengiraan dari tarikh  datang haid. Contoh pengiraan adalah seperti dibawah, :-

Jadual ini sebagai contoh sekiranya waktu haid jatuh pada 1 hb pada setiap bulan

Hari Haid : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 (10hari)
Hari Subur (Anak Lelaki): 11,12,13,14,15,16,17 (7 hari)
Hari Subur (Anak Perempuan): 18,19,19,20,21,22,23 (7 hari)
Hari Tidak Subur: 24,25,26,27,28,29,30 (7 hari)

Berdasarkan jadual diatas kita bolehlah sesuaikan dengan tarikh terakhir haid  bagi mendapatkan tarikh yang sesuai untuk bersama suami bagi mendapatkan anak perempuan.

Sekiranya haid jatuh pada 23hb, maka sesuaikan dengan jadual tersebut di atas. Tulislah tarikh tersebut dengan tulisan kecil di bahagian atas kelender tersebut, supaya kita mendapat tarikh yang sebenar untuk bekerja keras (bersama suami).

Walaupun masa haid  hanya selama 6 atau 7 hari,  telur tetap akan mula berfungsi selepas hari ke 10.

Namun begitu shaklee juga menawarkan produk untuk membantu meningkatkan kesuburan suami & isteri..

Selamat mencuba :)

BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK
 BOLEH HUBUNGI SAYA PUAN NURSIMATUN MD YUSOF
012-3789284 (CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM)
FB PAGE:- MAMA GOJES SHOPPE
EMAIL:- nursimatun@gmail.com

2 comments:

  1. Salam # Income RM900 sehari "REGISTER PERCUMA" tiada
    bayaran di kenakan (kalau anda rasa program ini satu penipuan,
    ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun mengeluarkan
    modal) tidak perlu cari orang dan tidak perlu jual barang. Anda
    hanya perlu ada FACEBOOK / WHATSAPP / WECHAT termasuk
    laman sosial yang lainya. Anda perlu open link di bawah ini dan
    register. Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.00. Selepas itu
    anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya copy ayat saya ini
    dan post di laman sosial anda. Setiap orang yang buka link anda,
    anda terus dapat USD 10 x 3.4 = RM 34.00. Sangat mudahkan ???
    Anda boleh pilih cara pembayaran samada duit $$$ anda
    dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan ke alamat
    rumah anda. Jangan tunggu lagi. " REGISTER PERCUMA " sila
    klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum cuba belum
    tau dan tidak salahkan kalau mencuba
    Sila la klik link ni
    http://EachInvitePay.com/?share=1188

    ReplyDelete
  2. Info yang amat berguna....terima kasih sudi kongsi petua kak tun...��
    http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete