.

Tuesday, 27 May 2014

Jangan Biarkan Si Manja Kelaparan!!! Jom Tambah AIr Susu Ibu.....
Assalamualaikum WBT... Salam sejahtera...

Sejak akhir2 ini ramai ibu yang semakin perihatin tentang pentingnya air susu ibu untuk anak2 membesar dengan sihat & cergas. Walaupun kebanyakan ibu masa kini ramai yang turut bekerja unutk menampung keperluan harian rumah, namun mereka turut mengambil berat tentang soal penyusuan susu ibu ini.

Bukan semua yang bernasib baik mempunyai air susu yang banyak untuk di berikan kepada si manja. Namun begitu, dengan adanya makanan tambahan shaklee ini, ibu2 tidak perlu risau lagi. 

Gabungan terbaik kedua2 ini mampu memberikan hasil di luar jangkaan... In shaa Allah jika kita berfikiran positif, maka hasilnya adalah positif.

Set ini sangat sesuai untuk di ambil bukan sahaja untuk ibu2 tetapi para ayah pun boleh mengamalkannya. Ini kerana ESP & alfalfa bukan sekadar membantu menggalakkan penghasilan air susu tetapi mempunya khasiat2 lain seperti mencuci usus, mencantikkan kulit, membekalkan tenaga, meningkatkan stamina & banyak lagi.

Memang telah terbukti ia dapat membantu ibu2 di luar sana. Jadi, jangan ragu2 untuk mencuba!!!BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK
]BOLEH HUBUNGI SAYA PUAN NURSIMATUN MD YUSOF
012-3789284 (CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM)
 FB PAGE:- MAMA GOJES SHOPPE
EMAIL:- nursimatun@gmail.com

0 comments:

Post a Comment