.

Monday, 14 July 2014

Cara Daftar Ahli Shaklee




Assalamualaikum WBT...

Bagaimanakah cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee??

Untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee, ada 2 langkah mudah:-

1. Membuat pembayaran yuran keahlian seumur hidup sebanyak RM65 + kos pos RM10 Semenanjung, RM20 Sabah/Sarawak

2. Mendapat keahlian secara PERCUMA dengan membuat pembelian barangan Shaklee sebanyak 200uv iaitu dengan nilai RM650 ke atas...


Anda boleh membuat pembayaran yuran tersebut ke akaun bank saya seperti yang tertera di bawah:-


Maybank 101290059136
Cimb Bank 7004648053

Atas nama saya Nursimatun Md Yusof. 
Selepas selesai urusan pembayaran, anda perlulah:-

1. Mengemukakan bukti pembayaran ( resit @ no rujukan transaksi)
2. Memberikan nama penuh
3. Alamat surat menyurat terkini
4. No telefon untuk di hubungi
5. Email
6. No kad pengenalan
7. Tarikh lahir
8. No akaun bank (Cimb @ Maybank untuk memudahkan Shaklee membayar bonus jika layak)

Semua urusan pendaftaran akan di lakukan oleh saya secara online. Mudah kan?? Setelah itu anda hanya perlu menunggu untuk menerima Starter Kit sebagai permulaan anda sebagai Pengedar Shaklee yang sah.


Starter kit


Bagaimana pula ingin mendapatkan keahlian percuma??

Untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma, caranya sangat mudah., Anda hanya perlu membuat pemebelian produk Shaklee sebanyak 200uv sahaja. Dengan secara automatik, anda akan mendapat keahlian secara percuma & tidak perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM65 tadi. Sila klik <a href="http://vitaminterbaikku.blogspot.com/2014/06/beli-vitamin-e-shaklee-dapat-keahlian.html">Beli Vitamin E Shaklee Dapat Keahlian Percuma??? Biar betul??? ~ Perkongsian pengalaman, testimoni pelanggan dan maklumat produk Shaklee</a> untuk mengetahui cara mendapatkan keahlian percuma dengan pembelian Vitamin E

Selain itu, jika anda membuat pembelian Vivix sebanyak 2 botol juga anda boleh mendapatkan keahlian secara percuma. Atau membuat pembelian apa-apa juga barangan Shaklee yang bernilai RM650 ke atas, anda LAYAK untuk di berikah keahlian tanpa sebarang bayaran pun. Memang best kan??

Mengapa perlunya mendaftar sebagai ahli Shaklee??

Sebagai pengguna tegar produk Shaklee, semestinya anda inginkan suatu keistimewaan. Antara keistimewaan yang anda akan perolehi dengan menjadi ahli ialah:-

*mendapat harga ahli yang jauh lebih murah berbanding harga pasaran
*mendapat cash back bonus (jika layak. tertakluk kepada T & C)
*berpeluang untuk mendapat trip ke luar negara secara percuma yang di tanggung sepenuhnya oleh Shaklee
*berpeluang mendapat car bonus (jika layak)
*berpeluang menyertai group coaching yang hebat
*berpeluang mengubah hidup kepada yang lebih baik

Jadilah sebahagian daripada keluarga Shaklee kami yang hebat hari ini. Anda pasti teruja!!



 BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK 
 BOLEH HUBUNGI SAYA PUAN NURSIMATUN MD YUSOF
 012-3789284 (CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM)
 FB PAGE:- MAMA GOJES SHOPPE 
EMAIL:- nursimatun@gmail.com

10 comments:

  1. Jom jadi ahli Shaklee secara percuma.. Nak tahu caranya jom ke blog saya..:-)

    http://daisyrose88.blogspot.com/2014/07/cara-menjadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  2. Jom join sebelum terlambat!

    http://bysyiraishak.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  3. rugi tak join shaklee ni

    http://nutrisihatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. shaklee best..
    http://huntvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. best jadi ahli mcm2 keistemewaan,jom join ahli shaklee..tuk biz atau makan sendiri pun ok. jom blogwalking ke http://mummyafza.blogspot.com/2014/07/perlu-dan-ingin-menjadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete