.

Thursday, 18 February 2016

Sakit Buah Pinggang Kronik? Bagaimana Cara Untuk Mengatasinya?

Sakit Buah Pinggang Kronik? Bagaimana Cara Untuk Mengatasinya?


Di Malaysia, statistik menunjukkan peningkatan terhadap jumlah pesakit-pesakit kronik saban tahun. Kes-kes seperti ini meningkat ekoran gaya hidup rakyat Malaysia yang tidak sihat.

Tuntutan hidup memaksa rakyat Malaysia melakukan banyak kerja tanpa mempunyai masa untuk melakukan senaman dan aktiviti yang menyihatkan badan. 

Menyentuh mengenai penyakit kronik, saya ingin berkongsi dengan anda mengenai salah satu penyakit iaitu penyakit buah pinggang.

Setiap tahun di anggarkan 2400 kes baru kegagalan buah pinggang di laporkan dan ia di catatkan di kalangan golongan 60-65 menunjukkan peningkatan 25 peratus. Risiko kegagalan buah pinggang ini semakin tinggi berikutan pertambahan umur.

Apa yang boleh di cadangkan untuk mengatasi masalah ini ialah dengan mengambil supplemen tambahan iaitu vivix.

Vivix bukan hanya untuk masalah buah pinggang malah ia juga mampu untuk membantu merawat masalah lain seperti gout, penyakit jantung, kesihatan mata, alzheimer, arthritis dan banyak lagi.
Bagaimana vivix boleh membantu?

Untuk makluman anda, vivix mengandungi resveratrol. Ia terbukti secara klinikal 10 kali lebih hebat dari resveratrol. Ia di hasilkan daripada anggur muscadine, purple carrot, polyganum cuspidatum dan European elderberry 


Gabungan keempat-empat bahan inilah yang menghasilkan sesuatu yang sangat menakjubkan yang boleh membantu para pesakit, merawat penyakit dari dalam sel DNA lagi.

Vivix akan menghapuskan dan menggantikan sel-sel yang rosak dengan sel-sel yang baru.

Tak percaya? Ini bukan omomg kosong! Ini adalah kenyataan.. Mari kita lihat, testimoni dari pengguna yang telah berikhtiar dengan vivix ini..Memang sangat berbaloi menggunakan vivix. Bukan setakat membantu memulihkan masalah kesihatan malah ia berbaloi untuk nilai ringgit andaAA

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan stok vivix ini, boleh menghubungi saya di nombor yang tertera di bawah!

Ingat!!  Mujur ada Vivix!!


**This statements have not been evaluate by the food & drugs administration. these product are not intended to diagnose,treat, cure or prevent any disease** 


 BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK 
HUBUNGI SAYA:- NURSIMATUN MD YUSOF 
WHATSAPP:- 012-3789284 
Shaklee ID :- 1091465 
Shaklee Produk (M) Sdn Bhd [381287-T]

0 comments:

Post a Comment