.

Thursday, 4 February 2016

Doktor Kata Mak Dah Tak Perlu Buat Kemoterapi... Ya Allah... Syukur Sangat!
Anak mana yang tidak gembira? Anak mana yang tidak bersyukur jika ibu bapa nya kembali sihat seperti dahulu...

Ya betul... kitalah orang yang paling bahagia bila melihat ibu bapa masih kuat dan sihat seperti di zaman kita masih kecil dahulu kan? Jika boleh ingin kita putarkan kembali waktu itu..

Sama-sama tolong emak buat biskut raya,  kemas rumah, masak-masak kenduri.. Oh alangkah indahnya waktu itu!

Namun, bagi mereka yang mempunyai ibu bapa yang sakit, itu semua hanyalah angan-angan. Dalam hati sentiasa didatangi perasaan sedih, risau dan resah.

Zaman sekarang sudah berubah. Ubatan hospital bukanlah kita tolak mentah-mentah. Jika boleh kita mahu sangat mengelak dari mengambilnya. Ini kerana kesannya kita akan lihat beberapa tahun kemudian.

Ubat sememangnya boleh membantu mengatasi masalah tetapi ia bukanlah untuk jangka masa panjang. Hanya sekadar dalam jangka masa pendek sahaja. Habis kesan ubat, maka sakit akan kembali bertandang. Inilah yang mahu kita elakkan.

Pagi ini saya mendapat satu gambar whatsapp dari group telegram saya. Ia berkenaan seorang ibu yang menghidap kanser. Alhamdulillah, beliau tidak perlu lagi menjalani kemoterapi asbab dengan pengambilan vivix.Seperti yang kita maklum, pesakit kanser perlu perlu melalukukan kemoterapi untuk mematikan sel-sel kanser setelah mereka menjalani pembedahan.

Kata mereka, sukar nak diungkapkan dengan kata-kata apa yang mereka rasakan sewaktu kemoterapi ini. Hanya yang pernah melalui je dapat rasanya peritnya. Rambut gugur adalah salah satu kesan setelah menjalani kemoterapi ini.Jalan alternatif untuk mengelak dari melakukan kemoterapi secara berterusan ialah dengan mengambil supplemen. Supplemen terbaik yang di cadangkan untuk pesakit kanser ialah vivix .

Vivix merupakan produk Shaklee yang terbaik kerana ia dapat membantu merawat masalah dari dalam DNA manusia.

Ia sangat tinggi kandungan antioksidannya dan mampu untuk melawan kesan-kesan radiasi yang memudaratkan.
Sebagai seorang anak, mestilah kita gembira jika sekiranya ibu bapa kita tidak perlu ke hospital lagi kan? Semua ini boleh kita elakkan. Yang penting kita berikhtiar. 
Berikhtiarlah.. Jangan mudah putus asa. Selebihn ya kita serahkan pada yang Maha Kuasa!

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vivix, sekaranglah masa yang terbaik. Promosi hebat untuk belian vivix sedang berlangsung. Jangan tunggu lama-lama. Dapatkan sekarang!
**This statements have not been evaluate by the food & drugs administration. these product are not intended to diagnose,treat, cure or prevent any disease** 

 BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK 
HUBUNGI SAYA:- NURSIMATUN MD YUSOF 
WHATSAPP:- 012-3789284 
Shaklee ID :- 1091465 Shaklee Produk (M) Sdn Bhd [381287-T]

0 comments:

Post a Comment