.

Wednesday, 23 December 2015

Pengedar Shaklee Setiawangsa, Keramat Dan Wangsa Maju


Assalamualaikum semua pembaca...Apa khabar hari ini? Kak Tun harap semua sihat-sihat selalu ya..Kalau kurang sihat tu cepat-cepat dapatkan vitamin dari Kak Tun tau!

Pengedar Shaklee Setiawangsa, Keramat Dan Wangsamaju

Untuk pengetahuan anda semua, Kak Tun merupakan ejen sah Shaklee. Maknanya Kak Tun ni berdaftar lah. Jadi jangan risau untuk dapatkan produk-produk Shaklee di sekitar kawasan Setiawangsa, Keramat Dan Wangsamaju ni. 

Kak Tun memang trusted seller tau! Don't  worry! Kak Tun boleh hantar terus ke pintu rumah anda yang berada di sekitar kawasan tadi. Dengan kata mudah, Kak Tun buat perkhidmatan COD (Cash On Delivery) tertakluk kepada persetujuan ye.

Nak datang ambil kat rumah pun boleh je. Senang kita nak sembang-sembang dan Kak Tun boleh berikan konsultasi yang eksklusif untuk anda.

Bagaimana ingin mendapatkan produk Shaklee?

Bagi anda yang tercari-cari produk Shaklee, boleh menghubungi Kak Tun melalui whatsapp +6012-3789284. In shaa Allah dalam masa 24 jam Kak Tun akan cuba melayani pertanyaan anda.

Kenapa mesti memilih Kak Tun untuk mendapatkan produk Shaklee anda?

Haaa... ini yang istimewanya...Setiap pelanggan yang membeli produk Shaklee dari Kak Tun, semestinya mendapat layanan eksklusif dari Kak Tun tau. Kak Tun akan memberikan konsultasi khas untuk anda.

Bukan main jual je tapi penerangan cara makan dan tips-tips berkaitan kesihatan juga akan di berikan kepada anda. 

Best kan? Mestilah best sebab konsultasi tu anda tak akan dapat jika membeli produk Shaklee di kedai-kedai yang tak mendapat pengiktirafan. Senang cerita, kedai-Shaklee 'jadian'. Makin banyak tau kedai-kedai ni tapi mereka tidak memberikan khidmat konsultasi kepada anda.

Awas ya, jangan terpedaya!

Jadi, jangan teragak-agak lagi untuk dapatkan produk Shaklee anda dari Kak Tun ya..

Jangan lupa calling-calling tau!

Tata....!
0 comments:

Post a Comment