.

Monday, 20 April 2015

Petua Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata Supaya Tidak Diejek Mata Panda

Assalamualaikum WBT ... salam sejahtera...

Sedih tau kalau kita kena ejek... Betul tak? Boleh menyebabkan emosi kita jadi tak stabil, rasa rendah diri dan paling teruk kemurungan!

Yelah kan, kalau dah setiap hari asyik kena kutuk dengan kawan di sekeliling mesti kita akan pendam dalam hati. Lama-kelamaan ia akan memberi kesan buruk pada diri kita...


Petua Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata Supaya Tidak Diejek Mata Panda


Lingkaran gelap ni akan membuatkan kita kelihatan seperti sakit. Muka nampak pucat dan kita kelihatan seperti tidak sihat. 

Kalau ada majlis-majlis yang perlu dihadiri pula, pasti kita malu nak berdepan dengan orang ramai kan? Bedak atau foundation tidak mampu menghilangkan lingkaran gelap ni. Ia hanya bersifat menutup cela sementara sahaja. 

Saya percaya, mesti ramai di kalangan kita mencari-cari petua untuk hilangkan lingkaran gelap bawah mata ni kan. Ada yang mencuba dengan meletakkan timun pada mata, ada yang menggunakan lemon dan macam-macam lagi.

Mengapa perlu bersusah payah jika sudah tersedia produk yang boleh memudahkan kerja anda itu? Shaklee ada penawar bagi lingkaran gelap di bawah mata anda tau.

Petua Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata Supaya Tidak Diejek Mata Panda

Eye treatment Shaklee ini adalah petua yang paling mudah. Hanya sapu nipis sekurang-kurangnya sekali sehari di bahagian mata yang gelap. In shaa Allah dengan konssten menyapu krim eye treatment ini, dalam masa 2 hingga 3 minggu anda akan dapat lihat perbezaannya..

Nak lihat testimoni kami yang telah berjaya membantu mereka yang bermasalah?? Jom saya tunjukkan....







Petua Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata Supaya Tidak Diejek Mata Panda



Berminat untuk mendapatkan harga istimewa?? 

Taip <MATA> hantar ke +6012-3789284... Tawaran ini terhad kepada 30 orang terawal sahaja!!









**This statements have not been evaluate by the food & drugs administration. these product are not intended to diagnose,treat, cure or prevent any disease**

 BERMINAT UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN PRODUK HUBUNGI SAYA:- NURSIMATUN MD YUSOF 
CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM:- 012-3789284 
FB PAGE:- MAMA GOJES SHOPPE 
EMAIL:- nursimatun@gmail.com 
Shaklee ID :- 1091465 
Shaklee Produk (M) Sdn Bhd [381287-T]

10 comments:

  1. Suka tengok mata yang cantik dan bersinar. Kata orang dari mata turun ke hati!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2... paling suka tgk iklan Innershine tu... hehehe

      Delete
  2. Memang gelap bawah mata ni buat saya malu, dah lama nak cuba guna eye treatment ni. Sebab ramai kawan yang berjaya guna eye treatment ni. Thanks for info kak Tun.

    ReplyDelete
  3. saya pun memang bermasalah lingkaran mata ni, terutama sekali apabila kurang tidur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah kita... kalau kurang tidur tu agak nampak gelapnya kan... tapi x lah teruk sangat. hehehe

      Delete
  4. Saya tak pernah lagi try..kadang2 kd jgk mata panda ni..kena beli la lps ni.. Thanks for the info.

    Jemput baca: GBS Positive dan Alternatif Rawatan Secara Semulajadi

    ReplyDelete
  5. sambil sapu tu, tidur pun kena cukup. kesan lebih superb! :)

    ReplyDelete